eXXeda

Per 19 oktober is eXXeda overgenomen door View on IT

Wat betekent dit voor jou?
Geen verandering in de contractuele voorwaarden of je servicepakket, maar wel de mogelijkheid voor nog meer ondersteuning door middel van het uitgebreide service pakket en een groter team. eXXeda zal bekend blijven onder de naam eXXeda Narrowcasting, en via hetzelfde telefoonnummer bereikbaar zijn. De overname van eXXeda door View on IT geeft de mogelijkheid om direct gebruik te maken van de gecombineerde support- en softwaredevelopment teams, waardoor wij jou, onze klant, nog beter kunnen ondersteunen en adviseren. De overname geeft eXXeda de mogelijkheid om verdere professionalisering te realiseren. Zo zullen de huidige diensten van eXXeda worden uitgebreid met het portfolio van View on IT die onder andere bestaat uit het volgende:
  • Systeembeheer
  • Hardware
  • (Online) Werkplekbeheer
  • Office 365
  • VoIP telefonie
  • Web development
  • Web hosting
  • Websites & Webshops
  • Narrowcasting / Digital Signage (Media4Display)
  • Room Booking (Meeting4Display)
Sinds de oprichting van eXXeda in 2014 is View on IT al de IT partner en beheerder van de Media4Display applicatie en de mediaplayers. Daarnaast werden ook de 2e lijn support en de “specials”, zoals kiosk oplossingen en data koppelingen, door View on IT uitgevoerd. Met deze expertise kunnen wij kwaliteit en continuïteit blijven leveren.
nieuwsbrief-header
View on IT is een totaalpartner in de ICT. Ontzorgen staat centraal en het bedrijf streeft voor een goed werkende ICT-omgeving zodat je de focus volledig op de business kan richten in plaats van op IT uitdagingen. Outsourcing van deze verantwoordelijkheden bij View on IT verlaagt risico’s op technologisch vlak en vermijdt onvoorziene kosten met vaste maandelijkse tarieven. De services die View on IT levert kunnen voor iedere onderneming van waarde zijn. View on IT is opgericht in 2011 en begon als een klein bedrijf waar slechts één persoon werkzaam was en zaken voornamelijk via mond tot mond geregeld werden naar een bedrijf dat ook internationaal aanwezig is op de markt. Daarentegen blijft persoonlijke en pragmatische aanpak het belangrijkst voor het bedrijf zodat zorgvuldig de juiste aanpak gekozen kan worden per klant.

“De missie van View on IT is dat ICT voor ondernemers een betrouwbare factor wordt op basis van beheersbare kosten. View on IT levert bedrijven tijd om te ondernemen.”

Het eXXeda Narrowcasting team:
Rob - Eigenaar View on IT en eXXeda Narrowcasting
Paul - Consultant
Jelle - Accountmanager IT & Telefonie
Boas - Systeembeheerder
Walter - Systeembeheerder
Wilrik - Web- en projectmanager
Jeffrey - Webdeveloper
Lieke - Marketing & Communicatie
Lydia - Administratie

Neem gerust contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt, of als je wilt overleggen hoe wij jou nog meer van dienst kunnen zijn. Wij hechten veel waarde aan het persoonlijke contact en hopen op gelijke wijze door te kunnen gaan.

Vriendelijke groet,
Paul Diepenbroek
paul@exxeda.nl | 0182 - 768 888
MailPoet