Je bent hier: Home » Oplossingen » Narrowcasting

Narrowcasting: communiceer, informeer of maak gericht reclame met beeldschermen

Effectieve en resultaatgerichte Digital Signage

De term Narrowcasting (ook wel Digital Signage of Multicasting genoemd) gebruiken wij als verzamelnaam voor het doelgericht communiceren van digitale media naar beeldschermen, zoals TV’s, monitoren, touchscreens, projectoren (beamers), videowalls en LED schermen. Met behulp van ons Content Management Systeem (CMS) in de Cloud kun je – waar je ook bent – de juiste uitzending maken en sturen naar één   of meerdere beeldschermen. Narrowcasting is de ideale aanvulling op al je andere communicatiemiddelen binnen de organisatie, zoals het internet, intranet, email, reclameborden, informatieborden, menuborden, bewegwijzering en personeel. Maar we gaan verder dan dat: Interactieve systemen met Touch Screens of camera’s voor gezichtsherkenning, kentekenherkenning of bezoekerstelling zorgen ervoor dat de content perfect afgestemd is op de situatie.

Narrowcasting is enorm breed in te zetten voor verschillende doelen:

Reclame in retail

Prijs je aanbiedingen eenvoudig aan en geef extra aandacht aan je producten en diensten in je winkel, restaurant, kapsalon, autobedrijf… Met de juiste content op het juiste moment geef je een boost aan je reguliere verkoop en upselling. Trek klanten aan met dynamische etalageschermen. Interessante aanbiedingen in de etalage zorgen voor meer traffic in de zaak. We zijn creatief in het monteren van beeldschermen. Als het kan, kiezen we voor universele Vogel’s beeldschermbevestigingen tegen wand, op de vloer of aan het plafond, maar we kunnen ook maatwerk leveren, die aansluit bij jouw wensen.

Buitenreclame (DOOH)

Ga voor groot en val op met outdoor LED schermen. Laat zien wie je bent en waar je gevestigd bent. Toon je scherpe prijzen op grote afstand of genereer inkomsten met het aanbieden van reclameruimte. Samen met onze partners regelen we alles: Een bouwkundig verantwoorde bevestiging tegen de gevel of op zichzelf staand, vergunningen, dataverbinding, stroomvoorziening en het volledige beheer van de volledige oplossing.

Informeer

Informeer de bezoeker of het publiek met relevante informatie: Hoe laat begint de voorstelling? In welke zaal moet ik zijn? Welke huisregels zijn hier van kracht? Wat is het programma voor vandaag? Hoeveel energie wekken de zonnepanelen op? Laat ons helpen met het representatief tonen van cruciale en interessante informatie in je zorginstelling, sportcomplex, appartementencomplex, school, bioscoop, theater, museum of openbare ruimte. Voorkom dubbel werk en laat ons externe brongegevens koppelen aan onze oplossing, zodat de beeldschermen automatisch gevuld worden met up-to-date informatie.

Creëer sfeer

Gebruik onze Narrowcasting oplossing om de sfeer in je vestiging te versterken. Durf buiten het hokje te denken qua vorm, formaat en content en voeg de wauw-factor toe aan je ruimte! Jouw uitdagende ideeën zetten wij om in werkelijkheid. Of maak gebruik van onze ervaring en laat je inspireren door onze creatieve ontwerpers.

Communiceer naar je collega’s

Met behulp van digitale beeldschermen ben je in staat om je collega’s binnen de organisatie op de hoogte te brengen van belangrijke informatie van je bedrijf. Collega’s die geen vaste werkplek hebben omdat ze bijvoorbeeld in de werkplaats werken, kun je lastiger Informeren. Met een Narrowcasting beeldscherm bij de koffiecorner en in het restaurant worden deze medewerkers toch goed geïnformeerd. Toon op de beeldschermen nieuwsberichten, procedures, aankondigingen, resultaten, productiegegevens, en veiligheidsinformatie. Met behulp van slimme data-connectoren koppelen we onze oplossing aan gegevensbronnen in je organisatie om zo automatisch de juiste gegevens op het beeldscherm te krijgen, zoals een koppeling met Microsoft PowerBI, het intranet, je website, het ERP systeem of een Social Media connector met bijvoorbeeld Instagram.

Digitale menuborden

Wil je een flitsend, dynamisch en eenvoudig aan te passen menubord in je restaurant? Maak dan gebruik van onze digitale menuborden. Pas met een druk op de knop de prijzen aan, voeg een artikel toe en pas het menu automatisch aan voor het moment van de dag. Versartikelen in de aanbieding doen aan het einde van de dag is nu kinderspel! Ook speciale aanbiedingen kun je nu extra goed onder de aandacht brengen, door af en toe van pagina te wisselen over één of meerdere beeldschermen.

XX  Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij je uitstekend helpen om op een eenvoudige manier een professionele boodschap neer te zetten XX