Je bent hier: Home » Oplossingen » Smart Connectors

Smart Connectors

Met Narrowcasting of Digital Signage ben je in staat om de juiste boodschap op de juiste plaats op het juiste moment op het beeldscherm te tonen.

Mooi verhaal natuurlijk, maar waar haal je de tijd vandaan om naast de website en Social Media ook nog nieuwe berichten op de beeldschermen te moeten plaatsen? Daarbij gaan wij je helpen! Bestaande informatie hoeft u niet opnieuw te schrijven, daarvoor gebruik je eenvoudig onze Smart Connectors:

  • Website Connector: Koppel de laatste nieuwsberichten met onze Narrowcasting oplossing. Plaatst u een nieuw bericht op uw website, dan komt dit bericht ook in een passende lay-out op het beeldscherm.
  • Social Media Connector: Een nieuwe post op Instagram, Facebook of Twitter? Laat ze ook automatisch voorbijkomen op het beeldscherm.
  • Agenda Connector: Wil je je bezoekers welkom heten? Met behulp van de Agenda Connector heet het beeldscherm op het juiste moment de juiste gasten welkom en verwijst ze naar de juiste vergaderruimte. Samen met onze roombooking oplossing
  • Connector Op Maat: Komen jouw gegevens ergens anders vandaan? De kans is heel groot dat wij kunnen koppelen met jouw data, zodat automatisch de juiste boodschap op het beeldscherm komt. Wij draaien onze hand niet om voor even wat extra werk om het voor jou makkelijk te maken. Daag ons uit!

XX  Bespaar tijd en voorkom dubbel werk met onze Smart Connectors XX